ylakuva_aikuisintra_seinalla2.jpg

Opiskeluterveydenhuolto Jämsän ammattiopistossa

Ammatillisen koulutuksen opiskelijoille kuuluu maksuton terveydenhuolto opiskeluterveydenhuollossa.

Terveydenhuoltoon sisältyvät terveydenhoito (terveystarkastukset, rokotukset, ehkäisy- ja sukupuolitaudit ym.), ensiapu ja sairaanhoito, mielenterveys- ja päihdetyö sekä opiskeluympäristön terveydellisten olojen valvonta. Työstä vastaavat terveydenhoitajat ja lääkäri.

Tarkempaa tietoa opiskeluterveydenhuollosta saa lukuvuoden alussa terveydenhoitajan infotilaisuuksissa, sekä oppilaitosten ilmoitustaulutiedotteista.

Jämsän ammattiopistossa opiskeluterveydenhuollon järjestämisestä vastaa Jämsän terveys Oy.

Terveydenhoitajat

  • Pirjo Nieminen, puh.  040 562 9085
    pirjo.nieminen(at)jamsanterveys.fi
  • Susa Rahkonen, puh. 040 8315593
    susa.rahkonen(at)jamsanterveys.fi

 

Vastaanotto ilman ajanvarausta ma - pe klo 8.00 - 9.45. Muina aikoina ajanvarauksella. Vastaanottoajat lääkärille varataan terveydenhoitajan kautta.

Käyntiosoite:
Myllymäen alakampus: Koulutie 19, Jämsänkoski

Koululääkäri

Koululääkärin vastaanotto on Jämsänkoskella erikseen sovittavan aikataulun mukaan. Lääkärille saa aikoja terveydenhoitajan kautta. Lääkärillä käynnit koululla ovat opiskelijoille maksuttomia.

Ulkopaikkakuntalaisten pitkäaikaiset sairauden seurannat pyritään hoitamaan oman kunnan alueella, omalla lääkärillä, esimerkiksi lomien aikaan.

Lääkärin apua vaativissa äkillisissä sairastapauksissa ja tapaturmissa voi ottaa yhteyttä suoraan lähimpään terveysasemaan tai ensiapuun.

Aikuisopiskelijoille tarjotaan mahdollisuutta terveydenhoitajan tekemään terveystarkastukseen opiskeluaikana. Terveystarkastukseen voi varata ajan terveydenhoitajalta.

Hammashuolto

Ajanvaraus, puh. 020 638 3381
ma, ti, ke, pe klo 8 - 15
to klo 10.30 - 17.30
Koululaisten kesäloma-aikana klo 8-15.

Hammashuollosta peritään asetuksen mukaiset maksut. Ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat ovat oikeutettuja hammastarkastukseen yhden kerran opiskelujen aikana opiskelupaikkakunnalla.

Opiskeluterveydenhuolto / Terveydenhuolto Jämsässä Tulosta sivu