ylakuva_aikuisintra_paino.jpg

Oppilaitoksen tietokoneiden käyttö

Jyväskylässä, Viitaniementie 1 A:ssa opiskelijoiden käyttöön on varattu iltaisin yksi tietokoneluokka. Tila on käytettävissä klo 15–19. Vahtimestareilta tuloaulassa saa tiedon kulloinkin käytössä olevasta tilasta. Kellarikadun alkupäässä olevassa aulassa on oppilaiden käytettävissä kolme tietokonetta.

Tilojen käyttämistä varten on täytettävä työskentelylupa. Sen saa vahtimestarilta, jolle se palautetaan täytettynä.

Muina aikoina itsenäinen työskentely on mahdollista, mikäli siihen soveltuvia tiloja on vapaana.

Jyväskylässä, Viitaniementie 1 D-rakennuksen toisen kerroksen käytävässä on muutama pääte, jotka on tarkoitettu Tekniikan ja liikenteen opiskelijoiden opiskelukäyttöön.

Jyväskylässä, Taulumäentie 45:ssä opiskelijat voivat käyttää 1. krs:n aulatilassa olevia koneita koulupäivän aikana. Myös tietokoneluokkiin voi mennä työskentelemään, mikäli ne ovat vapaana. Iltakäyttömahdollisuutta Taulumäentie 45:ssä ei ole. Priimus -kampuksen opiskelijat voivat käydä työskentelemässä Viitaniementie 1 A:ssa ma-to klo 15-19. Tällöin toimitaan ko. yksikön kohdalla mainitun käytännön mukaisesti.

Petäjävedellä opiskeliijat voivat käyttää atk-luokan päätteitä koulutehtävien tekemiseen luokan ollessa vapaana. Jos atk-luokka on varattu, muita mahdollisesti käytettävissä olevia päätteitä voi tiedustella koulutussihteeri Anneli Saarijärveltä.

Lievestuoreella opiskelijoiden käytettävissä on kaksi sisääntuloaulassa olevaa päätettä. Ne on tarkoitettu opiskelukäyttöön niinä aikoina, kun tilat ovat avoinna.

Keuruulla itsenäiseen opiskeluun on käytössä tietokoneita sosiaali- ja terveysalan studiossa sekä kirjastossa.

Jämsän ammattiopistossa itsenäiseen opiskeluun on käytössä tietokoneita Auvilan kampuksen aulassa ja kirjastossa.

Tietokoneet / Oppilaitoksen tietokoneiden käyttö Tulosta sivu